De Techniekco. van het Wuhan Globaal Metaal, Ltd

                                 De pioniersfabrikant van verwarmers & sensoren

Thuis Productenthermokoppel het compenseren kabel

PT 100 3 x AWG24 Binnenisolatie en Buitenjasje Teflondraad

PT 100 3 x AWG24 Binnenisolatie en Buitenjasje Teflondraad

  • PT 100 3 x AWG24 Inner Insulation And Outer Jacket Teflon Wire
  • PT 100 3 x AWG24 Inner Insulation And Outer Jacket Teflon Wire
 • PT 100 3 x AWG24 Inner Insulation And Outer Jacket Teflon Wire

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: GME
  Certificering: CE & ISO

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 500 m
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: standaard export verpakkingen
  Levertijd: 10-20 ontvingen de werkdagen na uw betaling
  Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypel
  Levering vermogen: 100000 m per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Kaliberbepaling: PT 100 Maat: 3*AWG24
  Isolatiemateriaal: Teflon+Teflon Pakket: In Broodje of Spoel
  Kleurcode: ANSI, DIN, LEC, ENZ. kleur: Rood, Zwart, Blauw, Geel
  Max. Temperatuur: 300°C

   

   

  PT 100 de Binnenisolatie van 3*AWG24 en Buitenjasje Teflondraad

   

  1. Inleiding

   

  De weerstandsthermometers, ook genoemd die de detectors (RTDs) van de weerstandstemperatuur, zijn sensoren worden gebruikt om temperatuur te meten. Vele OTO-elementen bestaan uit een lengte van fijne die draad rond een ceramische of glaskern wordt verpakt maar andere bouw wordt ook gebruikt. De OTO-draad is een zuiver materiaal, typisch platina, nikkel, of koper. Het materiaal heeft een nauwkeurige weerstand/temperatuurverhouding die wordt gebruikt om een aanwijzing van temperatuur te verstrekken. Aangezien OTO-de elementen breekbaar zijn, worden zij vaak gehuisvest in beschermende sondes.

   

  De gemeenschappelijke ontdekkende die elementen van OTO van platina, koper of nikkel worden geconstrueerd hebben een herhaalbare weerstand tegenover temperatuurverhouding (R versus T) en werkende temperatuurwaaier. R versus t-verhouding wordt gedefinieerd als hoeveelheid weerstandsverandering van de sensor per graad van temperatuurverandering. De relatieve verandering in weerstand (temperatuurcoëfficiënt van weerstand) varieert slechts lichtjes over de nuttige waaier van de sensor.

   

  Het platina is het beste metaal voor RTDs toe te schrijven aan zijn zeer lineaire weerstand-temperatuur verhouding, hoogst herhaalbaar over een brede temperatuurwaaier. De unieke eigenschappen van platina maken tot het het materiaal van keus voor temperatuurnormen over de waaier van −272.5 °C aan 961,78 °C. Het wordt gebruikt in de sensoren die Internationale Temperatuurnorm, zijn-90 bepalen. Het platina wordt gekozen ook wegens zijn chemische traagheid.

  Het significante die kenmerk van metalen als weerstand biedende elementen worden gebruikt is de lineaire benadering van de weerstand tegenover temperatuurverband tussen 0 en 100 °C. Deze temperatuurcoëfficiënt van weerstand wordt aangeduid door α en in eenheden van/gewoonlijk gegeven (Ω·°C):

   

  sed volgens de huidige internationale norm die specificeert zijn de tolerantie en de temperatuur-aan-elektroweerstandsverhouding voor de thermometers (PRTs) van de platinaweerstand CEI-60751:2008; ASTM E1137 wordt ook gebruikt in de Verenigde Staten. Veruit hebben de gemeenschappelijkste die apparaten in de industrie worden gebruikt een nominale weerstand van 100 ohms bij 0 °C en Pt100-sensoren („genoemd PT“ is het symbool voor platina, „100“ voor de weerstand in ohms bij 0 °C). maatregelentemperatuur. Vele OTO-elementen bestaan uit een lengte van fijne draad w

   

  Vast puntkaliberbepaling

  wordt gebruikt voor de hoog-nauwkeurigheidskaliberbepalingen door nationale metrologielaboratoria. [4] het gebruikt het drievoudige punt, het vriespunt of smeltpunt van zuivere substanties zoals water, zink, tin, en argon om een bekende en herhaalbare temperatuur te produceren. Deze cellen staan de gebruiker toe om daadwerkelijke voorwaarden van de zijn-90 temperatuurschaal te reproduceren. De vast puntkaliberbepalingen verstrekken uiterst nauwkeurige kaliberbepalingen (binnen ±0.001 °C). Een gemeenschappelijke methode van de vast puntkaliberbepaling voor industrieel-rangsondes is het ijsbad. Het materiaal is goedkoop, makkelijk te gebruiken, en kan verscheidene sensoren in een keer aanpassen. Het ijspunt wordt aangewezen als secundaire norm omdat zijn nauwkeurigheid ±0.005 °C is (±0.009 °F), in vergelijking met ±0.001 °C (±0.0018 °F) voor primaire vaste punten.

   

  Vergelijkingskaliberbepalingen

  algemeen wordt gebruikt met secundaire SPRTs en industriële RTDs. De thermometers die vergeleken bij gekalibreerde thermometers door middel van een bad worden gekalibreerd worden de waarvan temperatuur uniform stabiel is. In tegenstelling tot vast puntkaliberbepalingen, kunnen de vergelijkingen bij om het even welke temperatuur tussen −100 °C en 500 °C (−148 °F aan 932 °F) worden gemaakt. Deze methode zou rendabeler kunnen zijn, aangezien verscheidene sensoren gelijktijdig met geautomatiseerd materiaal kunnen worden gekalibreerd. Deze verwarmden elektrisch en goed-bewogen het siliconeoliën van het badengebruik en gesmolten zouten als middel voor de diverse kaliberbepalingstemperaturen.

  geklopt rond ceramisch of glas wordt een kern maar andere bouw ook gebruikt. De OTO-draad is een zuivere m2. Concurrentievoordeel

  • Onze metingsnauwkeurigheid van thermokoppelkabel kan Klasse 1 bereiken
  • 10.000 meters zonder verbindingen
  • Met kleurcodes kan aan de vereisten van (ASNI, DIN, JAP, CEI… enz.) voldoen

  PT 100 3 x AWG24 Binnenisolatie en Buitenjasje Teflondraad

  PT 100 3 x AWG24 Binnenisolatie en Buitenjasje Teflondraad

   

  PT 100 3 x AWG24 Binnenisolatie en Buitenjasje Teflondraad

   

  3. Toepassing

  1. Plastieken en de rubberindustrie
  2. Matrijzen voor uitdrijvingsprofielen
  3. Directe installatie in het proces
  4. Verpakkingsindustrie
  5. Compressiedrukcilinders

  4. Levering

   

  PT 100 3 x AWG24 Binnenisolatie en Buitenjasje Teflondraad


  PT 100 3 x AWG24 Binnenisolatie en Buitenjasje Teflondraad

   

  PT 100 3 x AWG24 Binnenisolatie en Buitenjasje Teflondraad

   

  Contactgegevens
  Wuhan Global Metal Engineering Co., Ltd

  Contactpersoon: Frank

  Tel.: +8615058960276

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)