Bericht versturen

De Techniekco. van het Wuhan Globaal Metaal, Ltd

                                 De pioniersfabrikant van verwarmers & sensoren

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Global Metal Engineering Co., Ltd Fabrieksreis

Certifications
Van goede kwaliteit Thermokoppeloto voor verkoop
Van goede kwaliteit Thermokoppeloto voor verkoop
Customers Reviews
U kerels van GME doet een werkelijk goed werk, waardeer ik uw integriteit, professionalisme, en toewijding om te werken.

—— Tim

Het is vrij het prettige werken met GME geweest, vooral houd ik van uw goede kwaliteit, op tijd levering en redelijke prijs.

—— Luis

GME is altijd nuttig geweest, professioneel, en de productkwaliteit is altijd verenigbaar en tevredenstellend.

—— Jimit

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Professioneel gevestigd in 1995, GME in de productie van straalkachels en temperatuursensoren voor de industrie. Met 20 jaar ontwikkelings, omvatten de producten straalkachels (rolverwarmers, patroonverwarmers, bandverwarmers en flexibele verwarmers), temperatuursensoren (thermokoppels & RTDs), temperatuurcontrolemechanisme en de verwante toebehoren.


  Onze fabriek wordt gevestigd in de beroemde industriële stad, Wenzhou, Zhejiang, China, dat één uuraandrijving vanaf Wenzhou-Luchthaven, en 15 minuten aandrijving vanaf het hoge snelheidsstation Wenzhou is.  Na 20 jaar de groei, hebben wij meer dan 200 werknemers in de fabriek met inbegrip van 50 verfijnde technici.

   

  Ons personeel van verkoop en technische ondersteuning is beschikbaar om u te helpen evenals u te voorzien van steekproeven van onze producten voor evaluatie. Bij GME, zijn wij geëngageerd aan het verstrekken van het hoogste niveau van de klantendienst, concurrerende tarifering, snelle levering en uitvoerig, scherp-randproduct het aanbieden. Ons uiteindelijk doel is uw tevredenheid.

   


  Wuhan Global Metal Engineering Co., Ltd

   

  Wuhan Global Metal Engineering Co., Ltd

   

  Wuhan Global Metal Engineering Co., Ltd

 • OEM / ODM

  Wij zijn geëngageerd om u van de industrieverwarmer te voorzien en de oplossingen van de temperatuurmeting, hebben wij OEM, ODM de diensten de merken voor van heel wat Europa, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië verstrekt.


  Zo. gelieve te verstrekken uw ontwerptekeningen, kunnen wij het volgens uw verzoek volledig produceren, verwerking, uw klantenmerk gebruiken.


  Of vertel ons uw requirments, onze tekeningen van het ingenieursontwerp voor u en het produceren, gebruikt het klantenmerk.
   

 • R & D

  Wij hebben een volledig onderzoek en een ontwikkelingsteam, het bedrijf elk die jaar op onderzoek en ontwikkelingsinvestering 20% van het gehele bedrijf, onderzoek 8-10 en ontwikkelingsteam, met inbegrip van de elektronische ingenieurs, mechanische ingenieurs, productieingenieurs, de ingenieur van de hittetest, enz., volledig materiaal en laboratoriummateriaal boven wordt vertegenwoordigd.

Contactgegevens
Wuhan Global Metal Engineering Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Frank

Tel.: 86-27-86652330

Fax: 86-27-86653728

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)